Vad du ska tänka på med mobilskalet

mobilskal

Hur många mobiltelefoner som spricker dagligen är någonting som jag inte vill tänka på, men med ett redigt mobilskal så kan man skydda sin mobiltelefon från att gå sönder vid eventuella olyckor. Det är sällan man kan skydda en mobiltelefon från alla sorters skador, men man kan göra vad som är möjligt och minska risken markant. Det finns två faktorer som avgöra vilken typ av mobilskal du kommer köpa: utseende och funktion

Funktion

Naturligtvis är det funktionen som är det viktigaste när det kommer till mobilskal. Att köpa ett mobilskal som inte skyddar är som att slänga pengarna i sjön. Den viktigaste funktionen är skyddet. Tappar man mobiltelefonen från 1,5 meters höjd så ska den hålla. Gör den inte det så har man valt fel mobilskal. Det är ju också en fördel om mobilskalet skyddar mot vatten också, i alla fall lite vatten. Då går den inte sönder om det regnar och du har mobiltelefonen i fickan. Andra funktioner så som fack för kreditkort och smarta funktioner som hål för sladdar och knappar är lite mer beroende på dig och vad du önskar. Men det finns verkligen många funktioner att välja mellan.

Utseende

Ett mobilskal ska framförallt ha bra funktioner, men ser skalet ut som skräp så kommer du ändå inte att använda det. Att lägga pengar på ett mobilskal som ändå bara ligger hemma i byrålådan är fullkomligt onödigt. Utseende är alltså på ett sätt minst lika viktigt som funktion. Det kan ju vara så att du verkligen inte bryr dig om hur skalet ser ut och då är det ett mindre problem för dig att tänka på.

Ditt val

Du ska alltså välja ett mobilskal som har funktion & utseende. Det är mycket som är personligt i ditt val eftersom både funktioner och utseende är olika viktiga för olika personer. Du kommer nog enkelt att hitta din favorit med alla de varianter som finns ute på marknaden.