Quickbutton tvekar inte på att skylta med sin verksamhet

Quickbutton

Om du vill skapa namnskyltar eller andra typer av skyltar till ditt företag så är det till Quickbutton som du bör vända dig. Här kan du köpa allt ifrån namnskyltar, bordskyltar, pins, kampanjknappar och många andra typer av skyltar. Hos Quickbutton kan du också välja bland ett stort sortiment vilket ökar chanserna för dig att hitta just den typen av skyltar som du letar efter.

Historian bakom Quickbutton

Det var under den andra halvan av 70-talet som grundarna till Quickbutton insåg att det saknades en bra leverantör av kampanjknappar på marknaden. De såg möjligheten och tog den. Namnet Quickbutton är alltså ett tydligt tecken på vad företaget sysslade med allra först. Under de snart 40 åren som Quickbutton har funnits på marknaden har de växt storartat.

Från Åseda till hela Europa

Alla lyckade företag startar smått och växer sedan med åren som går. Erfarenhet, misslyckanden och fler lyckliga beslut än misslyckade skapar framgång. Numera är Quickbutton en ledande leverantör av alla de produkter de erbjuder i Europa. Produktionen av sina produkter sker i en liten stad i Småland som heter Åseda. Det är här som Quickbutton har sitt högkvarter. Härifrån går sedan alla skyltar och knappar ut till alla de kunder de har Europa, och produkterna sprids snabbt över världen. Dotterbolagen som befinner sig i Finland och Danmark har en viktig roll i arbetet, och tillsammans med lokala företrädare i övriga Europa kan förhandlingar mellan länder gå snabbt och smidigt.

Ta chansen med Quickbutton

Är du ute efter knappar till någon kampanj? Eller har du fått uppgiften att hitta namnskyltar till alla anställda i företaget? Ta en titt på Quickbuttons webbplats för att få inspiration och för att beställa direkt. Det finns variation stor nog för dig att hitta det du söker. Med 40 års erfarenhet vet Quickbutton vad som är omtyckt av kunder och vad som inte är det.