Beställt huskatalog på nätet?

huskatalog

Det är ju helt underbart hur långt vi kommit med internet. Bara häromdagen så beställdes det en huskatalog hem, på nätet. Jag kommer verkligen ihåg förr i tiden (innan internet) när man behövde sköta allt analogt. Hade man tur kunde man åka till en butik och få med sig ett exemplar av en huskatalog eller produktkatalog hem. I vissa riktigt unika fall kunde man till och med få en som damp ner i brevlådan, men det var riktigt lyxigt. Idag går allt så himla smidigt. Inte nog med att man kan beställa hem en huskatalog utan några större svårigheter. Man kan dessutom designa hela sitt hus på nätet, på bara en liten stund. Här sitter jag, utan arkitektexamen eller någonting ens i närheten och designar mitt framtida drömhus. Allt jag behöver göra egentligen är bara att hosta upp lite pengar för att betala och vips så är det snart klart. Nej riktigt så enkelt kanske det inte är ändå, men det har i alla fall blivit betydligt mycket lättare att gå från att samla inspiration. I en huskatalog till att stå där med ett färdigt hus. Att hustillverkare har en huskatalog och vad jag kan komma ihåg så är det något som jag tror att de alltid haft. Nu börjar jag komma upp i ålder men skulle inte kalla mig gammal. Så det finns säkert en tid när så inte var fallet, men det är i alla fall inget jag skulle säga att jag kan minnas. Och oavsett om allahusföretag alltid haft en huskatalog eller inte, så har det aldrig varit så enkelt som det är nu att få hem en. Vad är nästa steg börjar jag fundera på? Med den miljömedvetenhet vi har idag tror jag snart att de inte kommer tryckas upp utan bara publiceras på nätet. Och vips så är det tillochmed ännu lättare. Vilken värld vi lever i, WOW.