En slipmaskin som förde oss samman

slipmaskin

Jag är en person som vanligtvis trivs bäst med att spendera tid inomhus. Under de senaste dagarna har solen ihärdigt skinit in genom mitt fönster och har lockat till och med mig att gå ut. Jag har suttit på min altan i solen och druckit kaffe varje morgon. Medan jag suttit där har jag också upptäckt att min altan inte är i det bästa skicket. Väder och vind har slitit på träet och jag vill inte gå ut där utan skor på mig därför har jag bestämt mig för att investera i en slipmaskin. Jag är inte van vid att använda verktyg och speciellt inte elverktyg som en slipmaskin. Därför vände jag mig till min bror som är snickare och frågade om råd. Vad behöver man ha i åtanke när man köper en slipmaskin, speciellt när man är en novis. Min bror tyckte att jag skulle satsa på kvalité. Även om jag inte skulle använda min slipmaskin jättemånga gånger så var det ändå bättre. Jag skulle få ett bättre resultat och jobbet skulle gå enklare. Det lät ju som två väldigt bra grejer. Antagligen så lät jag fortfarande lite osäker för min bror erbjöd sig att följa med mig och titta på slipmaskin. Jag blev väldigt lättad, det är alltid skönt att ha med en kunnig person som har ens bästa i åtanke.

När vi väl kom till bygghandlen visade det sig att det finns inte precis en slipmaskin att välja på, det finns mängder. Åter igen måste jag sett osäker och kanske även besegrad ut för min bror såg på mig och sa att detta är ingen match, detta löser vi enkelt. Jag tog honom på orden och lät honom välja en slipmaskin åt mig. Väl hemma satte jag igång och började slipa altangolvet. Skillnaden är helt otrolig, jag är galet nöjd.